Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

Andet

Jeg blev kontaktet af www.Fitness-guide.dk, der fandt min historie interessant. Når man får sådan en henvendelse bliver man utrolig stolt – det er et stort skulderklap. Vi fik så lavet et interview, vi begge var meget tilfredse med.  Redaktøren fra Fitness-guide.dk var virkelig dygtig og professionel.
Den feedback jeg fik tilbage fra folk, som havde læst artiklen var helt overvældende, og det motiverede mig endnu mere til at skrive bogen. I løbet af 24 timer var der over 1500 personer, der havde læst min artikel. Ude i byen har jeg fået mange positive kommentarerer, om hvor fedt det var, det jeg havde gjort. Jeg blev rimelig genert over det, men samtidig synes jeg jo det var fedt, at min historie var kommet ud til så mange.

Artiklen kan læses på http://www.fitness-guide.dk/succeshistorien-sadan-tabte-21-arige-thomas-48-kilo/

 

Jeg blev også kontaktet af Berlingske Media der har lavet et interview med mig.

I selve avisen fyldte interviewet 2 helsider.

En smule af interviewet blev lagt på nettet og kan læses på nedenstående link.

http://folkebladetlemvig.dk/lemvig/thomas-tabte-48-kilo-paa-et-aar