Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

Forfatterportræt

Mit navn er Thomas Hyldahl Ørts, og jeg er forfatteren bag denne bog. Jeg er i øjeblikket 23 år gammel. Jeg er fornyeligt flyttet til Århus med min kæreste. Jeg stammer oprindeligt fra en lille by ude vest på ved navn Harboøre – 12 km fra Lemvig hvis det hjælper nogen.

Til hverdag går jeg pt. På Erhvervsakadamiet i Viby hvor jeg i første omgang læser til markedsføringsøkonom.

Derudover er jeg uddannet fitnessinstruktør, det blev jeg efter min kur var slut. Jeg har fungeret som fitnessintruktør i Harboøre motionscenter, og nu er jeg så fitnessinstruktør i Fitnessworld i Århus hvor jeg også har hold træning.

Det er ingen tvivl om at fitness er min helt store passion, det er det jeg ånder og lever for. Det at jeg kan være med til at hjælpe andre, til et bedre liv og en sundere livsstil, får mig til at føle at jeg bidrager til samfundet med mine kompetencer.